Neno Belan i Fiumensi u dvorani GOC-a u Čakovcu: Osvoji ulaznicu!

Promocija novog uspješnog albuma “Oceani ljubavi” u Čakovcu u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec 25. veljače u 20 sati.

Koncertom u Čakovcu Neno Belan i Fiumensi obilježiti će točno 15 godina zajedničkog rada, a novo izašli album “Oceani ljubavi” kruna je njihovog dugogodišnjeg rada te presjek djelovanja posljednjih pet godina od hit-albuma “Rijeka snova”.


Šestorici najbržih čitatelja portala eMedjimurje.hr koji ostave komentar ispod ovog članka dijelimo po jednu (1) ulaznicu za koncert Nene Belana i Fiumensa! Sretno!

Uoči velikog koncerta u Čakovcu Belan naglašava kako mu je uvijek čast nastupiti pred čakovečkom publikom koja zna prepoznati glazbene vrijednosti. Najavljuje sjajnu feštu o kojoj će se pričati.

Kao predgrupa na koncertu će nastupiti dokazano najbolji međimurski band čakovečka “Komedija”, koja je nedavno oduševila na promociji novog albuma “Ja kažem mir” u zagrebačkom Purgeraju i ovogodišnji kandidati za prestižnu nagradu Porin te gošće iz Slovenije ženska vokalna skupina “Carice” uz Katju Fašink Cat koju se mnogi sjećanju s prošlogodišnjeg Mef-a.

Koncert za najveće sladokusce svakako je jedan od onih koji se nikako ne propuštaju. Razlog više je i mogućnost da budete među dvoje sretnika koji će osvojiti romantični put u Budimpeštu, a nagradu na samom koncertu osigurava Turistička agencija “Mura”.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 80 kuna obavlja se na sljedećim punktovima:

RK Međimurka-Donum, Arcus, TZ grada Čakovca, Soho bar Varaždin, Restoran Mamica Pušćine, Rosa Prelog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije