ŽUPANIJSKO NATJECANJE

SIGURNO U PROMETU Najbolji Antonija Vinković, Ivan Levačić i OŠ I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu

Antonija Vinković i Ivan Levačić osvojili su bicikle

Županijsko natjecanje ”Sigurno u prometu 2021.” zbog trenutne epidemiološke situacije s COVIDOM-19, provedeno je 29. i 30. travnja 2021. godine, u matičnim školama učenika prijavljenim za natjecanje i to u: Osnovnoj školi Podturen, Osnovnoj školi Orehovica, Osnovnoj školi Goričan, Osnovnoj školi Nedelišće i Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu.

Temeljem rezultata znanja prometnih i sigurnosnih pravila (teoretski dio) koji  se provodio u informatičkim učionicama “on-line” i upravljanja biciklom na vježbalištu na otvorenom prostoru s točno utvrđenim sadržajem (praktični dio natjecanja), Županijsko povjerenstvo za provedbu natjecanja ”Sigurno u prometu” za osnovne škole međimurske županije za školsku godinu 2020./2021., u utorak, 4. svibnja 2021. godine, izradilo je listu rezultata za pojedinačne rezultate (djevojčice – dječaci) i ekipno (škola):

Pojedinačni rezultati (djevojčice):

1. mjesto – Antonija Vinković, Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
2. mjesto – Taša Tkalec, Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
3. mjesto – Nikol Klobučarić, Osnovna škola Orehovica.

Pojedinačni rezultati ( dječaci):

1. mjesto – Ivan Levačić, Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
2. mjesto – Vito Vurušić, Osnovna škola Orehovica,
3. mjesto – Niko Horvat, Osnovna škola Nedelišće.

Ekipni rezultati:

1. mjesto – Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
2. mjesto – Osnovna škola Orehovica,
3. mjesto – Osnovna škola Nedelišće.

U četvrtak, 13. svibnja  2021. godine, u Osnovnoj školi Strahoninec, domaćinu ovogodišnjeg županijskog natjecanja, Auto klub Čakovec u suradnji s Policijskom upravom međimurskom, organizirao je dodjelu nagrada, diploma, medalja i pehara.


 Na dodjelu su se odazvali članovi povjerenstva, mentori učenika koji su sudjelovali na natjecanju, kao i učenici iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu, Antonija Vinković i Ivan Levačić, koji su primili nagrade – bicikle, za osvojena prva mjesta u kategoriji djevojčica i dječaka.

– Uz zahvalu učenicima i mentorima na sudjelovanju na županijskom natjecanju, obavještavamo da se ovogodišnje državno natjecanje “Sigurno u prometu 2021.”, zbog važećih epidemioloških mjera neće održati. – poručuju iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije