POKLON ZA ČITATELJA

NAGRAĐEN KIŠOBRANOM Branko Kovačić iz Čakovca redovito kupuje List Međimurje

- Baš vam je lijep ovaj kišobran - rekao je Branko Kovačić

Ugodno se iznenadio Branko Kovačić kad je dobio naš kišobran koji mu je, kaže, baš dobro došao u ovo prevrtljivo vrijeme.

– Došao sam samo usput u trgovinu po neke stvari jer sam tu blizu doma i dobio sam kišobran, kaže Branko, inače umirovljeni financijer koji bez obzira na to što je penzioner i dalje radi. Iako aktivan, nađe se vremena za čitanje. Dodaje kako se voli informirati o stvarima koje se kod nas događaju pa gotovo redovito kupuje Međimurje.

– Možda mi tu i tamo promakne, ali kupujem Međimurje. Najduže se kod čitanja zadržim na ovim prvim stranicama moram priznati, tu su uvijek stvari i teme koje me najviše zanimaju. Inače preferiram politiku, gospodarstvo i ostale teme te komentare s tog područja. Priznajem da neke stvari preskačem, a to su one ružne, poput tragedija iz crne kronike, kaže Branko.

– Zanimaju me gospodarske teme pa bih rado da toga bude još i više u novinama. Sve što ima veze s razvojem, s novim mogućnostima – to volim i volio bih o tome još više čitati, kaže Branko još uvijek pod dojmom zbog dara koji je dobio – kišobrana s logom Lista Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije