Prijavite se u modnu školu Dore Markotić Martinez

Udruga za promicanje mode “Dora” pokreće modnu školu za djecu i tinejđere, koju će voditi predsjednica istoimene Udruge, te model i bivša Miss sjeverozapadne Hrvatkske 2009., prva pratilja Miss Hrvatske 2009. i Miss Interneta 2011., Dora Markotić Martinez.

Udruga “Dora” bavi se edukacijom djece školske i predškolske dobi, te mladih ljudi s ciljem učenja o samopouzdanju, lijepom ponašanju, pravilnom izražavanju, modi, manekenstvu, zdravoj prehrani i pravilnom vježbanju, o njezi lica, kože, tijela, odijevanju, poziranju prilikom fotografiranja, te osnovama glume kroz mimiku lica i tijela.

Plan i program modne škole biti će prilagođen dvjema grupama: KIDS (djevojčice i dječaci od 3 do 13 godina) i TEEN (cure i dečki od 14 do 18 godina).

Dok će Dora najmlađe uz stručnu pomoć pedagoga, kroz igru učiti o modi, manekenstvu, bontonu, samopouzdanju, pravilnom hodu, držanju, te ih pripremati za revije i audicije za reklame, tinejđerima će kroz predavanja približiti pojmove vezane uz modu, manekenstvo i samo zanimanje modela, te im prenijeti svo potrebno znanje kako bi puni samopouzdanja prošetali pistom i pozirali pred foto objektivom.

Dora navodi kako će tokom trajanja modne škole ugostiti frizere, vizažiste, glumice, kozmetičarke, fotografa, trenere i još mnoge druge, kako bi oni kao stručne osobe pridonijeli napretku polaznika modne škole. Udruga “Dora” organizirati će proljetnu i ljetnu reviju, a osim toga, polaznici škole će sudjelovati u vanjskim projektima i prema dogovoru sa roditeljima prisustvovati castinzima za reklame.

Modna škola počinje u utorak, 14.2. i odvijat će se na tri lokacije, u Varaždinu, Čakovcu i Koprivnici. Prijaviti se mogu djevočice i dječaci od 3 do 13 godina, te cure i dečki od 14 do 18 godina.

Zainteresirani za upis i detaljnjije informacije o modnoj školi neka kontaktiraju Doru Markotić Martinez na broj mobitela 091/ 2556-777, email modnaskoladora@gmail.com ili na Facebook stranici.

Ukoliko zakasnite sa prijavom, slobodno se priključite tokom trajanja škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije