Udruga “Pinta” organizira “Susret riječi” 2012.

Udruga “Pinta” za očuvanje, promicanje i korištenje kulturnog blaga Hrvatske pod pokroviteljstvom Općine Bedekovčina i ove godine raspisuje natječaj za književnu manifestaciju “Susret riječi” Bedekovčina 2012. koja će se održati 1. rujna ove godine.

Natječaj je raspisan za područja poetskih radova na čakavštini, štokavštini i kajkavštini te proznih radova na sva tri hrvatska književna izričaja. Na natječaj se mogu se javiti autori sa svojim dosad neobjavljenim radovima i sa svoja tri rada.

Svaki književni rad mora biti priložen u četiri primjerka računalnog ispisa, snimljen na CD-u te označen šifrom. Trideset najuspješnijih radova koje će izabrati stručni žiri bit će javno izvedeni na završnoj svečanosti, a za tri najbolja organizator osigurava novčane nagrade.

Natječaj je otvoren do 20. travnja, a radove treba poslati na adresu: Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina, s naznakom “Susret riječi” Bedekovčina 2012. Sve o natječaju možete saznati klikom na www.udruga-pinta.org.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije