KIŠOBRAN ZA VJERNOST

ĐURĐICA ZVER IZ STRAHONINCA Stolnotenisačica voli sportski prilog Lista Međimurje

- Običaj mi je novine listati od zadnje stranice, a kod čitanja često je na redu upravo sport, posebno nogomet - kaže Đurđica Zver

Tek nekoliko koraka od kuće i Strahoninčanka Đurđica Zver u svojem je omiljenom dućanu – trgovini Tina. Uz svakodnevne potrepštine tamo redovito, ponedjeljkom ujutro i tako već godinama nabavlja i najdraže joj novine – List Međimurje.

Đurđica je umirovljenica. Po struci građevinska tehničarka, radni je vijek provela u nekadašnjem Građevinskom kombinatu Međimurje sve do propasti te tvrtke kad je, nažalost, kao i njeni brojni kolege završila na burzi rada. Cijeli je život vezana i uz sport.

Otkriva nam da još od svoje dvanaeste godine, uz kraće prekide, trenira stolni tenis. Članica je Stolnoteniskog kluba Mihovljan i kao i drugi sportaši jedva čeka povratak na borilišta.

– Običaj mi je novine listati od zadnje stranice, a kod čitanja često je na redu upravo sport, posebno nogomet. Uz Nogometni klub Strahoninec navijam i za klub iz Lopatinca odakle sam rodom. I suprug se bavio nogometom i moja dva brata, kaže Đurđica kojoj smo za vjernost poklonili kišobran s našim logom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije