Vatrogascima Svete Marije najviše bodova

U nedjelju, 29. siječnja izvršeno je godišnje bodovanje rada vatrogasnih društava s područja Vatrogasne zajednice općina Kotoriba, Donja Dubrava, Donji Vidovec i Sveta Marija. Bodovanje je obavila komisija u sastavu Ivan Krištofić, županijski vatrogasni zapovjednik, Andreas Lisjak, predsjednik VZ-e spomenutog područja i zapovjednik zajednice Stanko Vugrinčić.

Prema propisanim kriterijima,  najviše bodova, čak 3.303, osvojili su vatrogasci iz Svete Marije. Drugo mjesto pripalo je DVD-u Kotoriba koji su skupili 2.601 bod, dok su na trećem mjestu vatrogasci Donje Dubrave s 2.356 bodova. DVD Donji Mihaljevec prikupio je 1.357, a Donji Vidovec 1.180 bodova.

Zajednica je definirala i termine održavanja godišnjih skupština. Prvi u nizu skupštinu će 11. veljače imati vatrogasci Svete Marije, sedam dana poslije njihovi susjedi iz Donjeg Mihaljevca, a 25.veljače vatrogasci Kotoribe. U nedjelju 4.ožujka svoj će skup imati vatrogasci Donjeg Vidovca, dok će se posljednji sastati vatrogasci Donje Dubrave koji će godišnje okupljanje imati u nedjelju 18. ožujka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije