Nina Badrić pjeva za zaljubljene u Čakovcu, 11. veljače: Osvoji ulaznicu!

Nagradna igra za najbrže: Dijelimo 4 ulaznice!

I ove godine očekuje nas glazbena poslastica u povodu Valentinova u Čakovcu – dolazi nam jedna, jedina i neponovljiva glazbena diva… Nina Badrić!

Ovo je već šesti, tradicionalni valentinovski koncert u organizaciji agencija Gramofon i Tipo marketing u Čakovcu. Dosad su u Čakovcu za Valentinovo nastupili Gibonni, dva puta Oliver Dragojević, Toni Cetinski i lani Prljavo kazalište. Ove godine uz Ninu, pojavit će se i posebni gosti – Massimo te  mlade zvijezde showa Supertalent – 10-to godišnja Rebecca Posavec iz Pribislavca i plesna skupina Nexus iz Čakovca.  Koncert će biti održan u subotu, 11. veljače u dvorani GOC-a u Čakovcu a početak je zakazan za 20 sati.


Četvorici najbržih čitatelja portala eMedjimurje.hr koji ostave komentar ispod ovog članka dijelimo po jednu (1) ulaznicu za koncert Nine Badrić! Sretno!


Nina Badrić s novim albumom ”NeBo” osvaja sve slušatelje diljem regije, a prvi singl “Dat’ će nam Bog” već je zauzeo prva mjesta na mnogim glazbenim top ljestvicama. U režiji kultnog i višestruko nagrađivanog redatelja Radislava Jovanova – Gonza, Nina Badrić je snimila video spot za istoimeni singl.

Nina se posebno veseli ovom koncertu i priprema za njega, jer upravo iz Čakovca kreće njena nova koncertna turneja, kojom će promovirati svoj novi album širom Hrvatske i regije.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

ČAKOVEC: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Radio 1
PRELOG: Pizzerija RO-SA
MURSKO SREDIŠĆE: Caffe bar Jama
PALOVEC: Domino Bar
VARAŽDIN: Rock Art Caffe
LUDBREG: Caffe bar Jura

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije