U PLANU 18 STANOVA

VELIKI ‘BUM’ U SELNICI Načelnik Vičević: ‘Ogroman je interes za nove stanove’

Sudeći po prezentiranome, a riječ je o stambeno-poslovnom dijelu u naselju Selnica, interes za stanove postao je "bum" kazao je načelnik Ervin Vičević

Kao što smo već pisali u petak, samo naselje Selnica dobit će dodatno novi vizualni identitet. Dati će mu ga novi Dječji vrtić u izgradnji i prezentirana Poslovno stambena jedinica tik uz njega u predjelu naselja zvanom Bukovčak. U njoj će posebno zanimljivi biti 16-18 stanova, čiji broj ovisi o dogovoru investitora, koji će površinski biti jedno, dvo i trosobni.

– Jedni, drugi i treći su za kupce primamljivi – rekao je načelnik Vičević, iz razloga što ljude, pogotovo mlade, ne privlači izgradnja kuća jer po njima, kuće su vreća bez dna. 

– U Selnici nedostaju stanovi. Razgovarao sam s nekoliko obitelji koje jednostavno žele biti u stanu, ne žele imati obveze čišćenja okoliša i svega drugoga što kuća zahtijeva. Postoje već sada naznake da će ti stanovi biti brzo rezervirani – podvukao je načelnik i dodao kako bi se oni trebali nalaziti na prvom i drugom katu. Rekao je kako još nisu definirane njihove kvadrature, no po njemu će najprimamljiviji biti stanovi od 55 četvornih metara – naglasio je u nastavku. Planira se kako bi u zgradi bila četiri jednosobna stana, dva trosobna, a ostatak, do 16 ili 18, bi otpao na dvosobne stanove. Kompletna investicija bi po prognozama optimističnog načelnika trebala biti okončana u 2022. godini, ako će se početi graditi kroz dva do tri mjeseca, a što pravda izgradnjom vrtića koji je unatoč Covidu-19 bio gotov za 13 mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije