IZBORNA SKUPŠTINA

UDRUGA MLADIH EFEKT Nakon Marka Štefana, nova predsjednica Karla Posavec

Predsjednica će biti Karla Posavec, a njezine zamjenice Lorena Palačić i Tanja Novak

U ponedjeljak, 28. prosinca održana je skupština Udruge mladih Efekt. Zbog trenutačne pandemije, skupština je održana u 18 sati online putem aplikacije Zoom, a ne u Vatrogasnom domu Prelog kao prijašnjih godina.

Dosadašnji predsjednik, Marko Štefan, vodio je skupštinu te potvrdio odlazak u Finsku i kraj svoga mandata. Skupština je održana kroz osam točaka dnevnog reda. Nakon otvorenja, slijedio je izbor novog predsjednika/ice i članova radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika. Stoga su na ovogodišnjoj skupštini predložena nova imena koja će rukovoditi tijelima uprave Udruge.

Prijedlozi su sljedeći: funkciju predsjednice Udruge obavljati će Karla Posavec, dok će funkcije potpredsjednica obavljati Lorena Palačić i Tanja Novak. Za članove predsjedništva predloženi su Maja Kos i Marko Štefan, a za ulogu tajnice Tena Štefan. Svi prijedlozi su usvojeni. Ostale točke dnevnog reda bazirale su se na izvješću o radu Udruge i financijskom izvješću za 2020. godinu, a za kraj je ostavljeno vrijeme za pitanja i prijedloge.

Dosadašnji predsjednik, Marko Štefan, iskoristio je ovu priliku kako bi se zahvalio svim članovima udruge, aktivnim građanima, zajednici grada Preloga, zajedno s gradonačelnikom, na pruženoj podršci tijekom dvogodišnjeg mandata. Za kraj, obratila se novoizabrana predsjednica, Karla Posavec, i zahvalila na odazivu te je istaknula da će obavljati predsjedničke dužnosti u skladu s dobrobitima zajednice.

Članovi Udruge mladih Efekt žele vam sretnu i uspješnu novu godinu! – poručuju za kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije