SKUPILI 'BRDO' DONACIJA

ZAHVALA SUMJEŠTANIMA Krištanovčarke i Krištanovčari položili veliki ispit humanosti

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Dušan Mikolaj javno zahvaljuje svojim sumještanima

– Svi smo bili jedno, srca su nam kucala isto, dati i prikupiti što više… – napisao je između ostalog u otvorenom pismu Dušan Mikolaj, predsjednik VMO Krištanovec, potaknut pozitivnim emocijama koje vibrirale mjesnim društvenim domom.

– Dragi sumještani! Danas smo pokazali neizmjerni senzibilitet prema ljudima pogođenim ovim velikim potresom. Za područje Sisačko-moslavačke županije, konkretnije Petrinju, Glinu, Sisak i okolna mjesta prikupili smo, u odnosu na naše malo mjesto, ogromnu količinu prehrambenih i higijenskih artikala, odjeće, obuće i drugih potrepština, te grijalica zbog čega možemo biti ponosni i reći da smo uspjeli – napisao je predsjednik i dodao: – Hvala svim mještanima na doniranoj pomoći, hvala članovima DVD Krištanovec, hvala svim volonterima (Saša, Perica, Matija, Antonio, Gabrijel, Sanela i Evelin), koji su pomogli u skupljanju i sortiranju prehrambenih i higijenskih paketa koje smo napravili na poseban način s kutijama i specifikacijom robe u svakoj kutiji, hvala Bobičancu koji je nesebično “potegao” do Slovenije kako bi dopremio kartonske kutije, elektro instalateru Vincetiću i Žgancu na prijevozu skupljene robe.
Svi, ali baš svi ste bili odlični. Vjerujemo da nema kućanstva u našem malom mjestu koje nije dalo doprinos ovoj našoj velikoj akciji. Nemoguće je opisati osjećaj kada čovjek s toliko volje i ljubavi može pomoći ljudima u nevolji, takve emocije danas su širile našim društvenim domom.”

– Na kraju u ime Mjesnog odbora Krištanovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krištanovec još jednom hvala Krištanovčarkama i Krištanovčarima, bilo je tu i Rokovčana i ljudi iz drugih mjesta na odazivu, vatrogascima i svim volonterima na odvojenom slobodnom vremenu te neka se zna da i mi možemo biti ujedinjeni kada je to najpotrebnije – poručio je Mikolaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije