POČIVAO U MIRU

TUŽNA VIJEST Preminuo Drago Radmanić: Živio je za Kotoribu u kojoj je ostavio duboki trag

- Danas nas je napustio naš najstariji član, Drago Radmanić (93). Bio je dio klupske povijesti, najprije kao igrač, potom kao funkcioner, a unatoč poznim godinama, redovito nas je podržavao i na utakmicama. Počivao u miru - objavio je NK Graničar na svojoj Facebook stranici.

Drago Radmanić, na žalost većeg dijela njegovih sumještana i suradnika nije više među živima, a moraju ga bar na ovaj način upoznati oni živući, sadašnje generacije, kao čovjeka koji je ostavio svekoliki trag u društvenom i gospodarskom životu Kotoribe.

Nogometaši pišu kako je bio dio povijesti kluba, no treba istaknuti kako je bio i dio povijesti Kotoribe u segmentu gospodarskog razvoja, pogotovo dijela koji se odnosi na košaraštvo. Do umirovljenja bio je desetak i više godina direktor tvrtke ‘Međimurjeplet-Mura’ Kotoriba, a radeći prije u komercijali čakovečkog “Međimurjepleta”.

Resili su ga dobrodušnost, elokventnost, spremnost za suradnju i pomaganje, pogotovo kada je bio u pitanju mjesni sportski život.

Zoran i Drago Radmanić

Još do prije nekoliko dana prolaznici su ga susretali u šetnji kotoripskim ulicama. Šetnja mu je bila redovita nakon teških operacija na srcu kojem nije dao da prestane kucati. Njegova rodna sredina ga mora ostati pamtiti po lijepom, a nogometašima mora ostati nadahnuće kako se voli klub za koji je odigrao nebrojeni broj utakmica. Raduje i to što su njegovim stopama krenuli sinovi Zoran i Dražen. Obojica su poznatiji kao stolnotenisači, da bi Zoran došao u NK Graničar gdje je danas izuzetno uspješni predsjednik. Došao je u klub koji dobro poznaje prezime Radmanić jer su i pokojnikovi unuci počeli davati obol klupskim rezultatima. 

Od ponedjeljka, kada će biti sahrana, će ostati zauvijek počivati kraj supruge Terezije na mjesnom groblju gdje će ga, nažalost, na posljednji put ispratiti samo najuži krug obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije