Pripadnici DVD-a darivali mališane

VATROGASNI SVETI NIKOLA Neprekinuta nit suradnje DVD Kotoriba i Dječjeg vrtića Kotoriba

Godinama unatrag pripadnici DVD Kotoriba u ovo predblagdansko vrijeme daruju mališane Dječjeg vrtića Kotoriba. Tako je bilo jučer 7. prosinca

– Ove godine malo drugačije darivanje, pošto je takva situacija. Djecu smo darivali samnogo voća, malo smokića i štapića – napisali su na svojim Facebook stranicama. Opširnije je o tome pisala i v.d. ravnateljica ustanove Žaklina Gregurec Kranjec.

Opet nam je stiglo posebno vrijeme u kojem prizivamo, priželjkujemo, slavimo radost, darivanje i ljubav. Upravo je takvo ozračje puno ljubavi ispunilo naš vrtić na početku novog radnog tjedna kada smo se sa znatiželjom pitali da li je Sveti Nikola našao načina doći do nas sada kad u vrtić ne smiju ući odrasli.

Oduševili smo se vidjevši da je Sveti Nikola bio u vrtiću i ostavio poklone i voće za sve nas! Dolazak Svetog Nikole uvijek djeci donosi posebne osjećaje i uzbuđenje, a iako ga ove godine nismo vidjeli i susreli, pobrinuo se da svako dijete dobije poklone koje je pripremio zahvaljujući Društvu naša djeca i DVD-u Kotoriba.

Od srca zahvaljujemo Svetom Nikoli na tajnom dolasku tijekom noći te lijepo uspomeni koju ćemo i ove godine pohraniti u sjećanje svi mi, od najmanjih jasličara Mišića preko prijatelja Ribica do najstarijih Zečića – napisala je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije