osmijeh na dječjim licima

SVETA MARIJA Sveti Nikola razveselio mališane u vrtiću, stigli darovi i za osnovnoškolce

Podjela darova na uobičajeni način, radi epidemiološke situacije, u Općini Sveta Marija neće biti kao do sada. No, to ne znači da Sveti Nikola neće djeci donijeti poklon.

– Stoga obavještavamo djecu i roditelje da će se poklon paketi podijeliti djeci koja pohađaju niže razrede Osnovne škole Sveta Marija i Područnu školu Donji Mihaljevec te Dječji vrtić Kockavica u Osnovnoj školi Sveta Marija i Područnoj školi Donji Mihaljevec te u Dječjem vrtiću Kockavica – rekla je općinska načelnica Đurđica Slamek.

Za onu djecu koja ne pohađaju Dječji vrtić poklon pakete će se moći podići kod računovodstvene referentice, Ljubice Šulj, u Općini Sveta Marija od ponedjeljka do petka,14. – 18. 12. 2020., od 11 – 15 sati. 

Načelnica je osjetila potrebu reći: – Dodala bih samo da mi je žao što nismo imali dodjelu darova na već tradicionalan način kao u nekoliko prethodnih godina jer je izostao i Advent u Svetoj Mariji u sklopu kojega je bila dodjela darova. Žalosti me i što zbog pandemije COVID-19 nismo mogli organizirati predstavu za djecu koju su već nekoliko godina unatrag izvodila kazališta za djecu i kojima su se djeca posebno veselila. No, da bismo djeci barem djelomično nadoknadili neizvedenu predstavu kupili smo Božićni ukras u liku snjegovića te ga postavili u dvorištu Dječjeg vrtića Kockavica kojemu se mališani veoma vesele, a kako je i škola u neposrednoj blizini veselje pričinjava i osnovnoškolcima, a posebno nižim razredima osnovne škole.

Vjerujem da će slijedeće godine epidemiološka situacija biti dobra i da neće biti korone pa ćemo se potruditi da djeci nadoknadimo sve ono što ove godine nismo mogli realizirati s još nekim dodatnim sadržajima – završila je načelnica s dozom optimizma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije