DONACIJE KOJE ŽIVOT ZNAČE

DONACIJE U VRIJEME PANDEMIJE Međimurski Zavod za hitnu medicinu zahvaljuje svim donatorima

Djelatnici međimurskog Zavoda za hitnu medicinu su u dva mjeseca odradili 270 intervencija kod pacijenata sa sumnjom ili s potvrđenim pozitivnim nalazom na koronavirus

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije je u 2020. godini primio pomoć putem donacija antivirusne zaštitne opreme i financijskih sredstva namijenjenih borbi protiv pandemije koronavirusa. Tim povodom su poslali priopćenje koje prenosimo u nastavku.

– Uz Međimursku županiju i Stožer civilne zaštite Međimurske županije, važnost potreba Zavoda u suzbijanju pandemije koronavirusa prepoznali su i sljedeći donatori: Muraplast d.o.o., Kotoriba, Eko Međimurje d.d., Šenkovec, Ytres d.o.o., Donji Kneginec, Šestan-Busch d.o.o, Prelog, INA – Industrija nafte d.d., Zagreb, Švenda Tarmann Chemie d.o.o., Čehovec, Infenso d.o.o., Čakovec, 36 INFO d.o.o., Čakovec, Ecolab d.o.o., Zagreb, Medical Intertrade d.o.o., Sveta Nedjelja,  Medicpro d.o.o., Čakovec, Elektroničar d.o.o., Zagreb, Motoreni trgovina i servis d.o.o., Nedelišće, Hilding Anders d.o.o., Prelog, Lateks d.o.o., Laduč, Šenkovec i Udruga inovatora Hrvatske.

Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije su od 1. listopada do danas odradili 270 intervencija kod pacijenata sa sumnjom ili sa potvrđenim pozitivnim nalazom na SARS-CoV-2.

Imajući na umu koronakrizu, djelatnici hitne pomoći posebno su izloženi jer su vrlo često u prvom kontaktu s pacijentom, u vanjskim nekontroliranim uvjetima. Zato je zaštitna oprema za hitnu medicinsku pomoć izuzetno bitna.

Zaštita djelatnika Zavoda, a samim time i svih stanovnika Međimurske županije, pa i šire, naš je najveći prioritet i svaka pomoć u nabavci zaštitne opreme od velikog je značaja.

Hvala svim našim donatorima od srca u ime svih djelatnika Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije i pacijenata. Čuvajte se, pridržavajte se epidemioloških mjera, ostanite zdravi. Na taj način štitite i sebe i druge – poručuju iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, a poslali su i fotografiju u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije