OPĆINA 'INSTALIRALA' VIDEONADZOR

ZBOG IZAZIVANJA NEREDA I kotoripska tržnica pod videonadzorom

- Tržnica je u 'sitne' sate postala omiljeno okupljalište maloljetnika, a zbog nepodopština dolazilo je do stradavanja objekta - rekao je načelnik Grgec

Općinski načelnik Kotoribe Ljubomir Grgec je upoznao vijećnike Općinskog vijeća kako je Općina Kotoriba na mjesnoj tržnici bila primorana instalirati videonadzor.

Općina Kotoriba već dvije godine ima postavljen videonadzor nad nekim svojim objektima i površinama kako bi imali nadzor nad svojom imovinom, odnosno onima koji su je rapidno uništavali.

Načelnik Grgec obavijestio je vijećnike na pretposljednjoj sjednici OV-a kako je od strane Općine bilo nužno video-nadzor postaviti i na mjesnoj tržnici.

– Ona je u ‘sitne’ sate postala omiljeno okupljalište maloljetnika, a vi znate kada se oni okupe i kada su u pitanju još neke nepodopštine primjerene njima da dolazi do svakojakih pojava, gdje nažalost stradavaju i naši objekti – kazao je.

Dodao je kako je Općina, glede takvog nadzora, spremna isti uspostaviti na svakom mjestu gdje se za to ukaže potreba. Tako Kotoriba ima nadzor nad ključnim točkama od ulaza u naselje pa do mjesta gdje se je nekada odvozio otpad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije