treću puta u pansionu ilonka

MURSKO SREDIŠĆE Mirjana Čanadi velikodušno ustupila prostor Crvenom križu za akciju darivanja krvi

Vlasnica Pansiona Mirjana Čanadi ni trenutka nije dvojila kada su je u Crvenom križu zamolili za ustupanje prostora za jednu od najhumanijih akcija

U ponedjeljak 23. studenog je u Pansionu Ilonka u Murskom Središću treći puta za redom održana akcija dragovoljnog darivanja krvi. Zbog čega ovo ističemo? Zato što Mirjana Čanadi (u sredini) ni trenutka nije dvojila kada su je u GDCKG M. Središće zamolili za ustupanje prostora za te usluge.

– Prije svega, kada je humanost u pitanju, kod mene nema dvojbe. Konačno, veliki prostori objekta pružaju komfor za medicinsko osoblje, a isti taj komfor mogu osjetiti i namjernici u humanosti, konačno tu je i kuhinja – rekla je Mirjana i dodala da će im biti na usluzi do kada će ih humanitarci trebati. Oduševljenje s postupkom vlasnice nije krila niti Zdenka Lipić, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Grada Mursko Središće. Ona je rekla kako su dugi niz godina za te potrebe najviše koristili prostore DVD Mursko Središće, no zbog objektivnih razloga morali su pronaći novu lokaciju.

Izrazila je zahvalnost osoblju Pansiona, pogotovo vlasnici Mirjani. Zdenka Lipić je zaštitni znak za ovu gradsku humanitarnu organizaciju, ovoga puta uz nju je na akciji darivanja bila aktivistica Društva Anika Nerer. Na fotografiji s lijeva: Nerer, Čandi i Lipić (s lijeva).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije