sjećanje na branitelje

NEDELIŠĆE Obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Nedelišća Damir Tomšić obratio se prigodnim govorom i zahvalom

Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod spomenika braniteljima domovine Hrvatske 1991.-1995. i spomen ploče poginulim braniteljima na zgradi općinske uprave u Nedelišću uoči 18. studenog obilježen je – Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u općini Nedelišće.

U nazočnosti vijećnika Općinskog vijeća i članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Nedelišća, zajednički vijenac i svijeće u utorak 17. studenog položilo je njihovo izaslanstvo. Predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Nedelišća Damir Tomšić obratio se prigodnim govorom i zahvalom.

Okupljeni, među kojima su bili i predsjednik Općinskog vijeća Ljudevit Bošćak te načelnik Darko Dania i njihovi zamjenici, potom su minutom šutnje odali počast svim poginulim, nestalim i stradalim hrvatskim braniteljima.

Prilikom polaganja župni vikar RKT župe Presvetog Trojstva Nedelišće Mladen Cikač, održao je molitvu za sve poginule, umrle i nestale branitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije