Donacijom mještana do 2484 kune za Dječji vrtić Potočnica Mala Subotica

Donacijom mještana do 2484 kune za Dječji vrtić Potočnica Mala Subotica

U subotu i nedjelju, 17. i 18. prosinca (subota i nedjelja) u Maloj Subotici je održan još jedan u nizu Božićni sajam. Na sajmu su sudjelovale mnoge udruge ali i pojedinci općine Mala Subotica. Sajam se održavao u dvorani Osnovne škole “Tomaša Goričanca”, ali i ispred ulaza u dvoranu.

Udruga “Veterana i dobrovoljaca domovinskog rata” – Mala Subotica već tradicionalno za dane Božićnog sajma kuha vino i čaj, a ŠRD “Šaran” – Mala Subotica prži papaline za sve posjetitelje Božićnog sajma. Ove godine, bila je vrlo dobra posjećenost sajma i za sve posjetitelje se našlo na štandovima ono što su poželjeli.

Prženje ribica, kuhanje vina i čaja doniralo se po simboličnoj cijeni od 2 ili 5 kuna, a sav prihod je namijenjen djeci Dječjeg vrtića “Potočnica” za njihove potrebe. Donacijom mještana prikupljeno je 2484 kune koje će djelatnici vrtića sigurno jako dobro iskoristiti za potrebe mališana.

U petak, 23. prosinca 2011, godine predstavnici Udruge “Veterana i dobrovoljaca domovinskog rata” – Mala Subotica, Josip Halić i Drago Mesarić predali su novac teti Mariji Molnar kao dar, dok je poklon predao tajnik ŠRD “Šaran” – Mala Subotica – Borislav Drk.

Za prženje ribica koje je donirala Općina Mala Subotica i načelnik Općine Vladimir Domjanić, pobrinuo se profesionalni kuhar Franjo Mesarić – Frenki kao počasni član ŠRD “Šaran” – Mala Subotica.

Vrtićka teta Marija Molnar lijepo je primila predstavnike udruga, ponudila kavicom, lijepim razgovorom i naravno zajedničkom fotografijom za uspomenu – zahvaljujući svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj lijepo gesti prema vrtićkoj djeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije