kod kupališta u Svetoj Mariji

MOTO NAUTIČKI KLUB Vidovski zlatari promiču motonautički sport – u nedjelju start projekta

Riječ je o projektu promicanja motonautičkog sporta i aktivnosti na vodi među mladima, upoznavanje mladih s prirodom, florom i faunom rijeke Drave, te upoznavanjem s tradicijom ispiranja zlata

Moto nautčki klub Vidovski zlatari preko dobivenih sredstava HEP promiče motonautički sport. U nedjelju start projekta. – Radi se o natječaju koji je raspisao HEP-a na proljeće ove godine na koji se udruga javila i dobila novčana sredstva. Riječ je o projektu promicanja motonautičkog sporta i aktivnosti na vodi među mladima, upoznavanje mladih s prirodom, florom i faunom rijeke Drave, te upoznavanjem s tradicijom ispiranja zlata – pojasnio je značaj projekta Darko Vugrinec, tajnik kluba.

Tako će ove nedjelje na dravskom sprudu kod kupališta u Svetoj Mariji pokazati mladima ispiranje zlata, omogućiti im da probaju i nauče vožnju u kajacima, da se okušaju u veslanju riječnom šajkom, upoznaju s prirodom i svime vezanim oko motonautičkog sporta i same tradicije ispiranja zlata. Događaj je zakazan za 11 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije