IZBORNA SKUPŠTINA

‘HORTUS HELVETIA’ Rudi Posavec iz Svete Marije novi predsjednik udruge povratnika iz Švicarske

Članovi Udruge 'Hortus Helvetia' su hrvatski povratnici iz Švicarske s područja Međimurja, Zagorja, Podravine i Zagreba

Udruga povratnika iz Švicarske ‘Hortus Helvetia’ održala je u petak, 18. rujna izbornu godišnju skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo udruge. Tako je za predsjednika izabran Rudi Posavec iz Svete Marije, za dopredsjednika Zlatko Furdi iz Belice, dok je tajnik Toni Drvoderić iz Šenkovca. Funkciju blaganice do sljedećeg će izbora obavljati Štefanija Sabol iz Čakovca, a vodstvo udruge zaokružuju Franjo Sabol iz Hodošana i Franjo Grahovec iz Čakovca.

Na skupštini se od aktivnog rada i rukovođenja udrugom oprostio njezin dugogodišnji predsjednik Mato Ivoš koji je funkciju predsjednika obavljao četiri godine. Novi su mu članovi Upravnog odbora nakon izbora zahvalili, a Mato Ivoš je prije povratka iz Švicarske dugo godina bio predsjednik jedne od najuspješnijih hrvatskih udruga u Švicarskoj, a to je Društvo Međimuraca Švicarske koje se istaklo svojim humanitarnim radom.

Članovi Udruge ‘Hortus Helvetia’ su hrvatski povratnici iz Švicarske s područja Međimurja, Zagorja, Podravine i Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije