TRAGOM VAŠIH PITANJA

BANDERA KAO KOSI TORANJ U PISI ‘Može li se stup zamijeniti prije nego se sruši?’

'Imamo troje male djece koja se svakodnevno igraju na dvorištu svakodnevno, ali se sada bojimo za njihove i živote svih koji tuda prolaze jer bandera samo što se nije srušila'

Još prošle godine u Štefancu je došlo do incidenta koji i danas predstavlja razlog velike zabrinutosti jedne tamošnje obitelji. U svom dopisu kratko su pojasnili situaciju.

Prošle godine, krajem listopada, dogodio se incident kada je građevinski kamion istovarivao tlakovce kod kućnog broja 12 te je “rukom” zahvatio kabel. Tada je došlo do naginjanja bandere kod kućnog broja 20. U nekoliko navrata kontaktirao sam g. Jankovića iz HEP-a koji tvrdi da imaju manje komplikacije, jer su radnici na godišnjem odmoru (od listopada navodno svi na godišnjem). Uglavnom, ne osjećamo se više sigurno ni na vlastitom dvorištu. Imamo troje male djece koja se svakodnevno igraju na dvorištu svakodnevno, ali se sada bojimo za njihove i živote svih koji tuda prolaze, jer bandera samo što se nije srušila. Bandera koja se vidi je dovezena nekoliko dana nakon incidenta i ostavljena pokraj živice gdje čeka “bolje dane”. Molimo Vas da nam pomognete doći do odgovora – stoji u mailu koji smo primili.

Tragom ovog pitanja obratili smo se čakovečkoj Elektri, ali su nas tamo uputili na nadležne u Zagrebu odakle smo primili sljedeći odgovor.

– Dana 19. lipnja 2019. godine HEP ODS Elektra Čakovec zaprimila je obavijest o oštećenju stupa niskonaponske mreže u Štefancu. S obzirom da se oštećeni stup nalazi na privatnom posjedu, u uređenom dijelu parcele, bez prisustva vlasnika i dogovora s njim nije bilo moguće provesti radove te je stup privremeno postavljen na obližnjoj parceli.

Rješavanje ukupnog problema podrazumijeva prije svega postizanje dogovora s vlasnikom parcele, nakon čega će se moći pristupiti radovima, navodi se u odgovoru pristiglom iz Sektora korporativnih komunikacija, Službe za odnose s javnošću HEP-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije