profesorica defektologije

SAHRANJENA MARINA CIZAR Cijeli radni vijek bila je u službi potrebitih

Kao profesorica defektologije radila je u prijašnjoj čakovečkoj Specijalnoj osnovnoj školi, a kasnije u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec

Sahranjena je na gradskom groblju u Murskom Središću. U ime njezinih bivših kolega oprostio se je njezin dugogodišnji suradnik i sumještanin Željko Medved.

Umrla je 28. kolovoza u 71. godini života, a sahranjena je u petak 4. rujna na gradskom groblju u Murskom Središću uz supruga Borisa, poznatog profesora, međimurskog sportskog djelatnika koji nas je napustio prije 10 godina.
Na posljednjem ispraćaju majke, svekrve, šogorice, sestrične, susjede, prijateljice i kolegice Marine, tužnom skupu se obratio njezin bivši kolega i sumještanin Željko Medved. 

– Njezin životu ugasio se prerano i prebolno za sve nas. Teško je naći prave riječi utjehe.Bila je dio naših života, a mi smo bili dio njezina. Usprkos svojim bolestima, Marina se nije predavala. Bila je protkana optimizmom i željom za životom. Nažalost bolesti su bile jače od njezinih i naših nadanja, želja i planova. Marina, hvala ti za vrijeme koje smo proveli zajedno.Uspomena na tebe živjet će među nama.Počivaj u miru i nek’ Ti je laka naša međimurska zemlja – dio je Željkovih oproštajnih riječi.                  
Riječi sućuti upućene su sinu Denisu i snahi Simoni.

Nakon toga okupljeni su se u kraćoj tišini, svaki za sebe, oprostili od Marine kojoj smo došli reći posljednji zbogom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije