OBITELJ IZ DONJEG MIHALJEVCA

PONOSNA OBITELJ JANKOVIĆ Dvije sestre, Katarina i Lidija, nagrađene za odlične školske uspjehe

Lidija je treći razred čakovečke Gimnazije završila s prosjekom 5,0, dok je Katarina u OŠ Sveta Marija proglašena za učenicu generacije

Općina Sveta Marija je povodom svojih dana za izvrsnost nagradila sve svoje uspješne učenike i studente. Među njima su bile i sestre Janković, Lidija i Katarina čiji su ponosni roditelji Marija i Željko.

Rijetki su na prijemu kod načelnice Općine Sveta Marija Đurđice Slamek znali da se među nagrađenima nalaze sestre Janković, Lidija i Katarina iz Donjeg Mihaljevca.  Nije znao niti autor ovog priloga jer bi zacijelo napravio fotografije, drugačije od drugih…

Nagrađene sestre u društvu načelnice Slamek

Đurđica Slamek je prijem za najuspješnije građane Općine Sveta Marija upriličila povodom Dana općine koji su ove godine obilježeni skromno, prilagođeno epidemiološkoj  situaciji.

Sestre Janković dobile su nagradu za učenje. Lidija, učenica 3. razreda Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec za prosjek ocjena 5,0, dok je mlađa Katarina nagradu dobila kao završena učenica OŠ Sveta Marija gdje je proglašena za učenicu generacije. Svaka od njih dobila je po 500 kuna, a time i ponos koji je jednak kod njih i njihovih roditelja.

Možemo i moramo i poželjeti sreću u daljnjem školovanju jer pred obje je još dugi put do konačnoga.

Katarina Janković

Lidija Janković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije