Breakdance skupina Nexus promovirala svoju rodnu grudu

Breakdance skupina Nexus promovirala svoju rodnu grudu

Nedjeljno finale Supertalenta Nove TV pobudilo je ponos u svakom Međimurcu koji je odlučio tu večer gledati ovaj zabavni program. Naime, čak su se dva predstavnika iz naše županije zasluženo našla u završnici Supertalenta. Desetogodišnja talentirana pjevačica Rebecca Posavec te Breakdance skupina Nexus u sastavu: Zlatko Tomašić, Deni Glavina, Vanja Tomašić, Philipp Kutnjak, Vedran Glavina, Kevin Kutnjak, Lui Kavran, Lino Zadravec i Ivan Kukovec pod vodstvom koreografa Saše Mikaca.

>>> Nexus odbrejkao u ‘čakovečkom duhu’, Rebecca oduševila


>>> Pogledajte nastup skupine Nexus


>>> Pogledajte nastup Rebecce Posavec

Čakovečki breakeri ovaj su puta zasjali u punom sjaju. Definitivno su napravili “bum” uvukavši u svoju plesnu priču dvorac Zrinskih i Zrinsku gardu koja je svojom uniformiranom pojavom i sabljama u svakom Međimurcu izmamila oduševljenje. Žestokim pokretima, breakdancerskim
akrobacijama i cjelovitošću glazbe, kostimografije i scenografije uspjelo im je pridobiti strogi žiri.

U ovoj finalnoj emisiji izmamili su njihov spontani aplauz i odlične komentare o neočekivanom, zanimljivom nastupu, nevjerojatnom spoju valcera s breakdance elementima, sjajnim figurama i
lijepoj prezentaciji Čakovca.

Odlične ideje i svakodnevni treninzi u ova posljednja četiri tjedna, od polufinala do finala, urodili su fantastično odrađenim finalnim nastupom koji je zavrijedio da se barem jednom glasa za njih pozivom na broj 061 56 05 ili sms-om Talent05 na 66320.

Glasovati možete cijeli ovaj tjedan do nedjelje, 18.12. kada će u završnoj emisiji, isključivo prema glasovima publike objaviti pobjednika treće sezone Supertalenta koji osvaja nagradu od 200.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije