POBUDITE SVOJE TIJELO

PILATES Karmen Kovačević Jambor iz Studia Vivona Čakovec vodi vježbe na otvorenom!

Trening na otvorenom započinje vježbama disanja, opći zagrijavanjem i aktivacijom tijela, nastavlja se pilatesom na prostirci, vježbama snaženja trbuha, gluteusa, leđnih mišića, vježbama istezanja, opuštanja

U Čakovcu se na sportskim terenima iza Treće OŠ Čakovec svakog utorka i četvrtka od 18:30 do 19:30 provodi pilates na otvorenom. Mogu doći svi koji žele vježbati, učiniti nešto za sebe, osjetiti miris prirode, doživjeti boje i osjećaje.

Pilates je tehnika koja pobuđuje tijelo od najdubljih slojeva mišića do površinskih, a povezuje sve dijelove tijela u cjelinu i harmoničan protočan pokret. Time aktiviramo disanje, korigiramo držanje, pokrećemo proces detoksikacije, oživljavamo završetke živaca, otpuštamo blokade, održavamo mišićni tonus te aktivacijom dubokih mišića djelujemo na sve organe i žlijezde.

Temelj pilatesa je pomoć u disanja, povezati se sa sobom i prirodom. Upravo iz tog razloga je idejna začetnica Karmen Kovačević Jambor iz Studia Vivona Čakovec odabrala vježbanje na otvorenom kako bi što više ispunila svrhu samog pilatesa.

-Trening na otvorenom započinje vježbama disanja, opći zagrijavanjem i aktivacijom tijela, nastavlja se pilatesom na prostirci, vježbama snaženja trbuha, gluteusa, leđnih mišića, vježbama istezanja, opuštanja – kaže voditeljica.

Kako voditeljica Karmen u svojem dugogodišnjem radu voli istraživati rad s novim rekvizitima, za kolovoz je odabrala ručnik i malu loptu.

-Vjerom i radom na sebi možemo prije svega pomoći sebi, a onda takvom energijom i drugima. Tada postižemo radost življenja. Ukoliko se želite pridružiti možete to učiniti uz prethodnu najavu i razgovor na 0995270704 – poručila je voditeljica Karmen

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije