Predbožićni susreti biskupa Mrzljaka s ravnateljima škola

Predbožićni susreti biskupa Mrzljaka s ravnateljima škola

Tradicionalni predbožićni susreti biskupa Mrzljaka s ravnateljima škola na području Varaždinske biskupije

Tradicionalni predbožićni susreti varaždinskog biskupa mons. Josipa Mrzljaka i predstojnika biskupijskog Katehetskog ureda mr. sc. Damjana Korena s ravnateljima osnovnih i srednjih škola na području Varaždinske biskupije održat će se i ove godine od 12. do 15. prosinca.

Prvi susret bit će priređen za ravnatelje škola na području dijela Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak 12. prosinca u prostorijama župnog ureda Močile u Koprivnici, s početkom u 11.30 sati.

Susret s ravnateljima škola u Međimurskoj županiji bit će u srijedu 14. prosinca u pastoralnom centru župe sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu, s početkom u 11.30 sati.

Susret s ravnateljima škola u Varaždinskoj županiji bit će u četvrtak 15. prosinca u dvorani biskupijskog Pastoralnog centra u Varaždinu, Zagrebačka 3a, s početkom u 11.30 sati.

Biskup Mrzljak predvodi misu za slijepe i slabovidne osobe u Varaždinskoj biskupiji

Varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak predvodit će u utorak 13. prosinca, na blagdan sv. Lucije, koja se slavi kao zaštitnica vida, očiju i slijepih osoba, u katedrali Uznesenja BDM u Varaždinu misno slavlje za slijepe i slabovidne osobe u Varaždinskoj biskupiji, članove udruga slijepih Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Međimurske županije.

Duhovni program počinje u 10 sati okupljanjem članova koji će imati mogućnost svete ispovijedi, a u 11 sati počet će misno slavlje za sve slijepe u Varaždinskoj biskupiji.

Nakon mise susret se nastavlja druženjem uz zajednički objed u organizaciji Varaždinske biskupije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije