ZAJEDNO HEKLAJU PREDIVNE KREACIJE

SVESTRANI ANTE GOLEŠ Interventnom policajcu nije strano ni heklanje uz najdražu Moniku

Ova priča dokaz je da ljubav spaja i na prvi pogled - nespojivo.

Ante Goleš, inače predani i vrsni interventni policajac u PU međimurskoj u slobodno vrijeme ima neobičan, ali svakako vrijedan divljenja hobi – djevojci Moniki Mihalić pomaže u šivanju i heklanju različitih kreacija za njezinu vlastitu robnu marku, Pletivo Monny. Ante i Monika ispričali su nam svoju ljubavnu priču, koja je, ne biste vjerovali, krenula upravo – na njezinom štandu. Ante je ‘iglom’ osvojio njezino srce.

– Bilo je to prošle godine na Festivalu cvijeća, jagoda i tradicije u 5. mjesecu. Ante mi nije znao točno kako prići, pa je kupio trakicu (koju, naravno, nije trebao), ali je to je vjerojatno bio najlakši način za započeti razgovor. Nakon uspostavljenog kontakta stigao je i na Porcijunkulovo na moj štand, priča nam Monika. 

Ante se tada zainteresirao za njezin posao, te ju je, nastavlja Monika, zamolio da se i on okuša u njezinom poslu.

– Probao je i jako mu se dopalo. Prvenstveno zato jer je to nešto što ja volim, a s vremenom mu je i pomoglo da se ostavi pušenja. Govori da ga to opušta, a uz to, još se može i nešto zaraditi, kaže nam Monika.

Pohvalila je svog dragog za kojeg kaže da je danas pravi ekspert i da najljepše izrađuje ružice, i to jednako lijepe kao i ona.

– Ne vidi se više razlika između mojih i njegovih radova, govori Monika.

– Njegova uloga je u Pletivo Monny je ogromna, jako puno mi pomogne. Ja mu pripremim materijal, on šiva ružice, a ja ih onda sastavljam na trakice, ukrašavam i slično.

Par je sretan jer sada više vremena može provesti zajedno i ostaje im vremena za druge aktivnosti poput bicikliranja, šetnje…

– Posao koji sam dosad radila sama, sada duplo prije i brže odradimo zajedno, zaključila je za kraj Monika.

Ovom divnom paru želimo još puno, puno sreće i uspjeha u zajedničkom radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije