Čakovec: Poziv na kup natjecanje u brzom spajanju usisnog voda

Čakovec: Poziv na kup natjecanje u brzom spajanju usisnog voda

Kup natjecanje u brzom spajanju usisnog voda održat će se u nedjelju, 18. prosinca 2011. godine u dvorani I. Osnovne škole u Čakovcu s početkom u 10.00 sati.

Natjecanje se provodi u sljedećim kategorijama:

Muški A
Muški B – rođeni 1981. godine i stariji
Žene A
Žene B – rođene 1981. godine i starije

Ekipa je u sastavu od šest članova: Z, S, V1, V2, C1, C2. Vježba se izvodi po pravilniku HVZ-a i važećim nadopunama.

Natjecatelji su obavezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač bez karabina i oznakama. Izvode se dvije vježbe, a u obzir dolazi vrijeme bolje izvedene vježbe, u slučaju identičnog rezultata uzima se vrijeme druge vježbe.

Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se elektronski. Na natjecanju su osigurani pehari za prva tri mjesta u svakoj kategoriji i pehar za ukupnog pobjednika kupa s najboljim rezultatom. Kotizacija se uplaćuje u iznosu od 200 kn na broj žiro računa 2402006-1100595064 kod Erste banke s naznakom “konzumacija jela i pića”.

Kotizacija obuhvaća 6+1 obrok s pićem. Da bismo mogli što bolje pripremiti samo natjecanje, te napraviti raspored istog molimo Vas da nam pošaljete prijave ekipa do 13. prosinca 2011. na email adresu dvd.ziskovec@ck.t-com.hr.

Dodatne informacije možete dobiti kod predsjednika društva na tel.: 098 915 1715 ili na web stranici Društva i Facebook profilu Društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije