STRADAO POD KAMIONOM

TUŽAN KRAJ LIJEPE PRIČE Uginuo je Bambi kojeg je spasila i udomila Ivanka iz Železne Gore

Prije mjesec dana pisali smo o priči koja je osvojila naša srca i srca naših čitatelja. Ivanka Jambrović iz Železne Gore 2019. godine je slučajno spasila polumtrvo lane i od tada su postali nerazdvojni prijatelji. Bambi je postao njezin kućni ljubimac i prava atrakcija u obiteljskom domu u Železnoj Gori. Jučer je, nažalost, ta lijepa priča završila...

– Ponosim se njime, ne skrivam ga ni pred kim i sretna sam kad god ga ugledam, pričala nam je tako prije mjesec dana Ivanka Jambrović iz Železne Gore koja je s nama podijelila dirljivu priču o svom kućnom ljubimcu. Naime, 2019. godine u sasvim običnoj šetnji koju prakticira svaki dan naišla je na polumrtvo lane u šumi. Uzela ga je kući, zbrinula, pozvala lovce, obavijestila veterinare… I nadjenula ime Bambi. Spasila je od sigurne smrti to maleno, bespomoćno biće.

>> DIRLJIVA PRIČA Ivanka je prošle godine spasila polumrtvo lane. Bambi danas sretno živi u njezinom dvorištu

Bambi je gotovo godinu dana uživao u njezinom obiteljskom domu, postao je prava atrakcija u Železnoj Gori. Slobodno je šetao selom, poljima, vrtovima i svi su ga znali. 
Često nam je Ivanka voljela spomenuti kako se osjeća kao njegova majka. Brinula je o njemu svaki dan.

No, ta lijepa i posebna priča jučer je dobila svoj kraj. Naime, Bambi je uginuo pod kotačima kamiona. 

– Moj Bambi je jučer stradao na cesti, pregazio ga je kamion… Tako je moja sretna i nikad zaboravljena priča završila, priča nam shrvana Ivanka.

– Lovac mi je predložio da si za uspomenu ostavim njegove male rogove koje mi će mi on obraditi i staviti na daskicu, a tijelo ću danas pokopati u svom cvjetnjaku. Na njega ću posaditi jednu biljku trajnicu koja će me do smrti podsjećate na njega, tužno nam govori Ivanka.

Još više ju rastužuje činjenica što je Bambi bio jako mlad i što mu se nesreća dogodila tako rano.

– Svjesna da je to životinja i da je to tako da sve što se rodi umire, Ali, ovo je prerano. Tješi me što je znao da sam ga jako voljela, a on je meni tu ljubav uzvraćao na svoj način, rekla nam je za kraj.

Bila je to jedna lijepa priča. Ne samo o spašavanju nevinog bića. Bila je to priča o požrtvovnosti i neizmjernoj ljubavi koju ćemo svi, a najviše gospođa Ivanka zauvijek pamtiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije