potraga za vodstvom

LOVAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Lovci biraju novo čelništvo

Na skupštini će biti podnesena sva skupštinska izvješća o radu Lovačkog Saveza Međimurske županije. Posebno će zanimljivo biti čuti predsjednikovo za mandatno razdoblje od 2016. - 2020. godine.

Nakon završetka mandatnog razdoblja od 4 godine LS Međimurske županije će sutra(subota 11. srpanj) temeljem Statuta LS Međimurske županije održati Izbornu godišnju skupštinu koju je sazvao predsjednik Ljubomir Grgec.

Lovci, njihovi gosti i uzvanici će se okupiti u zgradi Tehnološkog – inovacijskog centra Međimurje (TIC1-multimedijalna dvorana) u Čakovcu, Ulica bana Josipa Jelačića 22/b u 11 sati.

Na skupštini će biti podnesena sva skupštinska izvješća o radu Lovačkog Saveza Međimurske županije. Posebno će zanimljivo biti čuti predsjednikovo za mandatno razdoblje od 2016. – 2020. godine.

– Svaki novi mandat u proteklih šesnaest godina koji sam osvajao imao je svoje izazove i zadovoljstva, koji su obilježavali rad Lovačkog saveza Međimurske županije pa tako i ovaj zadnji mandat – rekao nam je danas Grgec.

On će se i u petom mandatu kandidirati za predsjednika sa zadjevnim programskim zadacima, a kako doznajemo protukandidat će mu biti Zvonimir Hlebec, dopredsjednik LS Međimurske županije i predsjednik LD Fazan Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije