REZULTATI AKCIJE

VIDEO Bili smo na terenu s policijom: Tijekom akcije ‘Alkohol’ utvrdili su osam prekršaja!

Proveli smo večer s međimurskom policijom i snimili kako izgleda akcija 'Alkohol'

Policijski službenici Postaje prometna policije Čakovec u noći sa subote na nedjelju (27./28. lipnja 2020.) od 23 do 5 sati proveli su aktivnosti iz akcije “Alkohol”.

Naša novinarska ekipa našla se s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, a ophodnju koju smo medijski pratili činili su Toni Kolarić, vođa sektora, policijski službenik Damir Jalšovec i policijska službenica Martina Fligić.

Naša kamera zabilježila je cijeli postupak akcije koju provode policijski službenici, a video možete pogledati u nastavku:

Moramo napomenuti kako smo s policijskim službenicima u akciji ‘ALKOHOL’ proveli otprilike dva i pol sata, te tijekom naše prisutnosti nijedan vozač nije napuhao više od 0,0.

No, u nastavku, tijekom operativne akcije utvrđeno je ukupno osam prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od čega:

– četiri prekršaja upravljanja vozilima dok je u krvi prisutan alkohol i to:

– od 0,50 do 1,00 g/kg – jedan prekršaj,

– iznad 1,50 g/kg – dva prekršaja,

– vozač bicikla – jedan prekršaj,

– jedan prekršaj neuporabe svjetala kod vozača bicikla,

– dva prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa,

– jedan ostali prekršaj.

Najveća koncentracija alkohola u krvi (2,10 g/kg) utvrđena je 28. lipnja 2020. godine u 00,35 sati u Goričanu, Sirkovišće bb, kod 65-godišnjeg vozača osobnog automobila, s područja općine Goričan, javlja PU međimurska, kojoj ovim putem zahvaljujemo na suradnji. Zadovoljstvo nam je bilo s njima surađivati, nadajući se kako ovo nije bilo naše posljednje ‘noćno druženje’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije