RASTANAK NA PAMTLJIV NAČIN

ZA KRAJ ŠKOLE Tako to rade učiteljica Draženka, njezini učenici i njihovi roditelji

Rastanak i od ove školske godine obilježili su upečatljivo

Draženka Golub, nastavnica razredne nastave u OŠ “Jože Horvata” Kotoriba, kraj svake školske godine sa svojim generacijama obilježava na specifičan način pamtljiv učenicima, roditeljima, a i njoj…

– Svaka generacija učenika i njihovih roditelja za mene je novi izazov u svladavanju školskog programa, ali i u aktivnostima izvan toga. Iz školske godine u godinu u tome uvodim novine, a prilagođavajući se djeci i njihovim roditeljima – kaže učiteljica i dodaje kako se to očituje homogenošću među učenicima i roditeljima i da preko tih vrsta aktivnosti jednostavno postaju jedna velika obitelj.

Tako je bilo i na kraju ove posebne i pamtljive školske godine za koju ona kaže da ne bi voljela da se u nekim segmentima ponovi.

Učiteljica, odnosno roditelji, priredili su zajedničko druženje u kotoripskom Sportskom parku. Ovisno o obostranim interesima ovo se druženje pretvorilo u jednu veliku igru u kojoj su se igrali polaznici 2. b razreda, a nisu izostali niti njihovi roditelji, očevi, sve sportaš do sportaša, a što su prihvatile i njihove supruge koje su se pobrinule za bogatu trpezu.

Jučer, u petak, posljednjeg dana nastave još jedan rekreativno zabavni dan. Učiteljica je razred dovela na svoj ‘grunt’ čija je veličina dala prostora za nove aktivnosti. Za sam kraj, počastili su se sa sladoledom i dogovorom kako će u 3. razredu morati biti još bolji… Konačno, bit će i stariji.

Dogovor je “pao” i s roditeljima koji su joj već sada, premda su se tek riješili posebnih muka, obećali još jaču, veću i čvršću suradnju, a sve za dobrobit njihove djece.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije