ZA SVAKOG PONEŠTO

DONOSIMO PROGRAM Dani Općine Mala Subotica uz seoske igre, mimohod udruga, svečanu sjednicu…

Održat će se šahovski turnir, lovačko natjecanje, natjecanje u kuhanju gulaša...

Ove godine Općina Mala Subotica obilježava 27 godina postojanja pa povodom toga organizira prigodan program za sve zainteresirane u razdoblju od nedjelje, 28. lipnja pa sve do 5. srpnja. Detaljniji raspored donosimo u nastavku.

NEDJELJA, 28. LIPNJA

9:00 Tradicionalni Kup Općine Mala Subotica u lovnom streljaštvu ‘trap’ u organizaciji Lovačkog društva “Prepelica”

SRIJEDA, 1. SRPNJA

18:00 Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mala Subotica s prigodnim programom u Domu kulture Mala Subotica

PETAK, 3. SRPNJA

8:00 – 10:00 Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi od strane volontera Crvenog križa Čakovec u predvorju Doma kulture Mala Subotica. Obavezno nošenje maski svih sudionika!

SUBOTA, 4. SRPNJA

Nakon šahovskog turnira koji će se održati u Društvenom domu u Palovcu u 10:00, slijedi natjecanje u kuhanju gulaša u 15:00 sati na igralištu NK “Spartak” Mala Subotica te utakmica mlađih uzrasta u 16:00 sati. Nakon toga na istoj lokaciji, u 18:00 sati kreću seoske igre

NEDJELJA, 5. SRPNJA

Zadnji dan proslave dana općine Mala Subotica započinje mimohodom svih udruga s područja općine Mala Subotica i djelatnika općine od zgrade općine do crkve gdje je u 11:00 sveta misa. U 17:00 sati u Domu kulture Mala Subotica predviđen je nastup općinskih udruga na tzv. događaju “Sobočka razglednica”. Nastupat će Puhački orkestar Općine Mala Subotica i udruga žena “Palovčanke” dok će za vrijeme trajanja “Sobočke razglednice” u hodniku Doma kulture biti izložba OPG-ova s područja Općine Mala Subotica.

Pridružite se i budite dio proslave Dana Općine Mala Subotica! – pozivaju iz Općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije