obnoviteljski-izborni Sabor

FOTO Nakon 15 godina: Ponovno okupljanje hrvatskih branitelja u Krištanovcu

Predsjednik podružnice Stjepan Horvat pohvalio je inicijativu za ponovnim okupljanjem hrvatskih branitelja u Krištanovcu i zaželio puno uspjeha u radu i aktivnostima

U ponedjeljak 22. lipnja 2020., nakon petnaest godina od prestanka rada, a na osnovi iskazanog interesa i inicijative hrvatskih branitelja, održan je obnoviteljski-izborni Sabor ogranka Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije Krištanovec.

Ogranak Krištanovec 22. je ogranak koji djeluje u sklopu Podružnice Međimurske županije. Na Saboru su jednoglasno izabrana tijela ogranka: za Predsjednika ogranka Mladen Novak, tajnika Damir Bakač, blagajnika Mladen Horvat za članove Zdravko Šparavec i Vlado Golubić koji ujedno čine Središnji odbor Ogranka.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Alen Novak, a za članove Mladen Novak i Damir Janušić. Za predsjednika Suda časti izabran je Zlatko Horvat,, a za članove Franjo Nedeljko i Jadran Jambrošić. Također je usvojen Program rada i financijski plan ogranka za ovu godinu.

Predsjednik podružnice Stjepan Horvat pohvalio je inicijativu za ponovnim okupljanjem hrvatskih branitelja u Krištanovcu i zaželio puno uspjeha u radu i aktivnostima.

O aktualnim informacijama vezanim za braniteljsku populaciju, zakonskim rješenjima i mogućnostima ostvarivanja prava članove Udruge je upoznao tajnik podružnice Dražen Tkalec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije