Promocija novog albuma Kom3dije u petak u čakovečkom Disco baru Diana

Promocija novog albuma Kom3dije u petak u čakovečkom Disco baru Diana

Novi album Kom3dije “Ja kažem mir” doživjet će svoju promociju, prvu u nizu u petak, 9. prosinca u čakovečkom Disco baru Diana, s početkom u 23 sata.

Kom3dija će predstaviti svoj novi album “Ja kažem mir” sastavljen od 13 autorskih pjesama aktualne tematike, od kojih smo do sad imali prilike čuti tri singla: pjesmu o superjunaku koji će spasiti Hrvatsku od ralja kapitalizma – “Super Branimir”, veseli hit ozbiljne tematike – “Kaj te briga”, te aktualna rock-balada “De je ljubav” koja je osvojila nagradu za najbolju pjesmu na nedavno održanom MEF-u.

Manje je poznato da je još jedna pjesma s albuma osvojila nagradu u kategoriji “izvođači međusobno dijele nagradu”, a to je za izvođenje pjesme “The Street” na Festivalu prvih skladbi Lastovo otok glazbe, ovog ljeta.

“Kaj te briga” i “Super Branimir” možete pogledati na youtube-u, a ostale pjesme s albuma moći ćete čuti uživo u petak, 9. prosinca, u čakovečkoj Diani, gdje će dečki iz Kom3dije rasplesati podij, razvaliti uši i razgaliti srce kako svoje tako i svih prisutnih.

Pogledajmo što drugi kažu o ovom neponovljivom eventu:


Izdavač: “Novi CD “Ja kažem mir” u izdanju Dallas records-a prodavat će se zajedno s majicama i bedževima ovog originalnog i jedinstvenog čakovečkog benda!”

Organizator: “Budite dio međimurskog rock događaja godine!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije