stari-novi predsjednik

NAJSTARIJE LOVAČKO DRUŠTVO Franjo Bukal i dalje vodi LD Prepelica Mala Subotica

Lovačko društvo Prepelica Mala Subotica održalo je u subotu 20. lipnja u Domu lovaca u Palovcu Izbornu skupštinu na kojoj je prisustvovalo 44 od 64 redovnih članova

Prepelica je najstarije lovačko društvo u Međimurju koje u periodu posljednje četiri godine vodi predsjednik društva Franjo Bukal.

Dosadašnji pedsjednik Bukal zahvalio se članovima i donatorima na pomoći, ukazao da se uvijek radilo transparentno, mnogo se ulagalo i napravilo za dobrobit cijelog društva te pozvao članove na daljnji doprinos i rad, piše portal Međimurski lovci.

Evidentičar Drago Vurušić u svojem izvješću između ostalog spomenuo je kako se nada da će se radnim akcijama ubuduće odazivati barem više od polovice redovih članova kako bi se ciljani radovi mogli izvršiti. Lovnik Josip Vurušić članovima je podastrao broj odstreljene divljači prema lovno gospodarskoj osnovi u lovnoj sezoni.

Stručna osoba za provođenje LGO Mladen Lacković spomenuo je kako trenutno troškove police naleta automobila na divljač pokriva država, a kako će to dugo trajati možemo samo nagađati, a što je ogroman benefit za rad i razvoj društva, kao i novčana pomoć Međimurske županije te općina Male Subotice i Orehovice.

U prošloj godini društvo je poslovalo u plusu.

Predsjednik Nadzornog odbora Matija Novak rekao je kako su svi dokumenti uredno proknjiženi, da je ostvaren višak prihoda nad rashodima i da društvo uredno posluje.

Potraživanje prema Veterinarskoj stanici u iznosu većem od 20 tisuća kuna koje se vuče u poslovnim knjigama dulje od dvadeset godina, predloženo je potvrdom trideseidevet članova društva da se otpiše iz poslovnih knjiga.

Skupština je pri kraju dnevnog reda birala i sa 24 glasa odabrala starog novog predsjednika Franju Bukala. Protukandidat Josip Katanović dobio je 20 glasova.

Skupština je za članove Izvršnog odbora glasanjem odabrala članove Eduard Blažeković, Dejan Bratuša, Damir Krznar, Vladimir Logožar, Mario Višnjić, Drago Vurušić, Josip Vurušić, Zlatan Jambrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije