Novi liječnički tim u Goričanu, u Svetoj Mariji ljekarna

Novi liječnički tim u Goričanu, u Svetoj Mariji ljekarna

U Međimurju se u razmaku od nekoliko dana otvaraju dva zdravstvena objekta. U subotu u Goričanu, Školska 16b, svečano će se otvoriti prostori obnovljenog i dograđenog objekta Doma zdravlja.

U njemu će se nalaziti lječničke ambulante, a uz postojeću, Goričan dobiva još jednu ambulantu. Ministarstvo zdravstva je, naime, rješenjem od 12. listopada utvrdilo da nova ambulanta može početi s obavljanjem djelatnosti opće/obiteljske medicine jer ispunjava prostorne uvjete, broj djelatnika i medicinsko-tehničku opremljenost.

Dom zdravlja Čakovec već je osigurao liječnički tim na čelu s doktoricom Ksenijom Vugrinec Kunštek. Investicija je vrijedna oko 500.000 kuna. U utorak otvorit će se nova ljekarnička jedinica Ljekarne Čakovec u Svetoj Mariji, Pavleka Miškine 1. Riječ je o investiciji vrijednoj oko 450 000 kuna, financiranoj iz prihoda redovitog poslovanja Ljekarne Čakovec.

Prostor je adaptiran i opremljen, a nova ljekarna otvorena je nakon niza zahtjeva mještana tog dijela Međimurja, priopćili su u Međimurskoj županiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije