Skup u Caritasovu dnevnom boravku djece s oštećenjima u razvoju

Skup u Caritasovu dnevnom boravku djece s oštećenjima u razvoju

U ponedjeljak, 28. studenog s početkom u 13 sati u prostorima Caritasova Dnevnog boravka djece s oštećenjima u razvoju “Dr. Antun Bogdan” u Čakovcu (A. Cesarca 15) održat će se stručni skup za djelatnike i roditelje, u okviru edukacijskog programa za jačanje kvalitete pružanja usluga skrbi djeci i osobama s viševrsnim teškoćama u razvoju s ciljem cjeloživotnog učenja.

Edukacija obuhvaća tri tematska područja, i to područje gastroenterologije s temom “Hranjenje neurološki oštećene djece”, o čemu će govoriti prim. dr. Marija Hegeduš Jungvirth spec. pedijatar-gastroenterolog; područje stomatologije s temom “Stomatološka skrb kod djece s viševrsnim teškoćama u razvoju” – iskustvo u Dnevnom boravku djece “Dr. Antun Bogdan, Čakovec”, o čemu će izlagati dr. med. dent. Darin Žagar spec. oralne kirurgije; te područje edukacijsko-rehabilitacijskog programa s temom “Humor i ironija u nastavnom procesu”, o čemu će govoriti mr. sc. Vinka Barešić Valić. Ovaj skup jedan je od ovogodišnjih sadržaja obilježavanja 15. godišnjice rada te ustanove.

Cilj skupa je povezivanje Caritasovih predstavnika i djelatnika i jačanje međusobnih odnosa, uz nastojanje da se kroz razmjenu iskustava pridonese razvoju i kvaliteti usluga koje se pružaju u okviru djelatnosti ovakvih ustanova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije