London Calling Comedy gostovao u Ekonomskoj školi u Čakovcu

London Calling Comedy gostovao u Ekonomskoj školi u Čakovcu

Ususret jučerašnjoj stand-up predstavi London Calling Comedy, trojica komičara gostovali su u Ekonomskoj školi Čakovec. Učenici su imali jedinstevnu priliku upoznavanja s tri međunarodna komičara s londonske komičarske scene.

Paddy Lennox

Irski komičar i glumac Paddy Lenox počeo se baviti komičarskim radom 2001. Kao šarmantan i simpatičan zabavljač, obožava zabavljati publiku raznovrsnim temama, a pogotovo se ističe u improvizacijama.

Nedavno je radio za BBC, ITV i Talksport Radio, a pojavljivao se i u brojnim reklama u Engleskoj i Irskoj. Osim nastupa pred velikim publikama, Paddy rado nastupa i u intimnijim klubovima, jer tvrdi da je inače “život previše predvidljiv”.

Steve Hall

Prema časopisu GQ, “Steve Hall je najinteligentniji komičar za kojeg sigurno nikad niste čuli”. Školovao se u istom duhu kao Sacha Baron Cohen, kod nas poznatiji kao Borat, što je i vidljivo u njegovom stilu na pozornici gdje izvrsno spaja svoju brbljavost s ismijavanjem vlastite gluposti i pripovijedanjem duhovitih zgoda i nezgoda. Steve kaže da ga “neuspjeh uvijek nasmije do suza, pogotovo njegov vlastiti”.

Christophe Davidson

Ovaj komičar i filmaš iz Toronta, koji se tek nedavno pridružio svijetu stand-up komedije, već je nastupio rame uz rame s nekoliko najtalentiranijih komičara s kojima je pokorio Ameriku, Kanadu i Australiju. Na scenu donosi zabavne priče nadahnute svojim feminiziranim djetinjstvom, a šali se na račun osobnih iskustava kao i problema koji muče svakoga od nas. Najčešće ga opisuju kao duhovitog, osjećajnog komičara dječačkog lica koji će vas pokušati uvjeriti kako je uvijek bolje voditi ljubav nego rat.

Tijekom razgovora s komičarima, učenici su im postavljali razna pitanja na koja su dobivali vrlo duhovite odgovore, u skladu s reputacijom ove iznimno duhovite skupine komičara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije