samo pozitivno

VRTIĆ NA DALJINU Dječji vrtić Hižica nastavlja krug prijateljstva, odlična suradnja s roditeljima i djecom

Nisu ni stali s proslavom rođendana klinaca. Djeca na taj način i dalje osjećaju pripadnost skupini i povezanost s prijateljima.

Od kako je prekinut redovan rad Dječjeg vrtića Hižica, iz vrtića svakodnevno roditeljima šalju materijale i poticaje kako bi boravak djece kod kuće upotpunili sadržajima koji će im biti zanimljivi i poučni.

– Neke sadržaje sami stvaramo kao što su audio priče, igrokazi, vježbe grafomotorike, igre prstićima… A sve u cilju kako bi dijeca ostala povezana s vrtićem i u ovakvoj situaciji. U takvim situacijama vrlo su važni prijedlozi za kreativnost, ali i zabavu. Tako nismo ni stali s proslavom rođendana naših polaznika. Djeca na taj način i dalje osjećaju pripadnost skupini i povezanost s prijateljima.

Strpljivo s ovakvim radom nastavljamo svaki dan, a pozitivnim stavom najbolji smo primjer djeci. Zadovoljni možemo reći da se krug prijateljstva nastavlja i da djeca dalje prenose našu poruku i sada kad su kod kuće “Kad je oblačno, budi nečije sunce” – poručuju iz vrtića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije