Antonija Mrla je nova dječja gradonačelnica Čakovca

Antonija Mrla je nova dječja gradonačelnica Čakovca

Na sjednici Dječjega gradskog vijeća Grada Čakovca održanoj 9. studenog 2011. u vijećnici Grada Čakovca trećom dječjom gradonačelnicom Čakovca imenovana je Antonija Mrla iz II. OŠ Čakovec, a voditeljicom Dječjega vijeća u školskoj godini 2011./2012. Marta Novak, učiteljica u II. OŠ Čakovec, piše Cakovec.hr.

Sjednici je prisustvovalo 18 dječjih vijećnica iz vijećnika iz 6 čakovečkih osnovnih škola (I., II. i III. OŠ Čakovec, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, OŠ Kuršanec i OŠ Ivanovec), voditeljice dječjih foruma, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Suzana Belović te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Čakovca Slobodan Veinović.

Dječja gradonačelnica u prošloj školskoj godini, učenica OŠ Kuršanec Karolina Bacinger, na početku sjednice izvijestila je prisutne o aktivnostima provedenima u školskoj godini 2010./2011., posebno naglasivši kvalitetnu suradnju s Centrom za socijalnu skrb Čakovec, čiji su stručni suradnici organizirali i proveli niz radionica za dječje gradske vijećnike s važnim temama kao što su nenasilno rješavanje sukoba, suzbijanje agresivnosti i nasilja među djecom, problemi odrastanja, djeca u udomiteljskim obiteljima, razvijanje socijalnih vještina kroz dramske igre i sl.

>>> Više pročitajte klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije