Kupite ulaznice za veliki humanitarni koncert Katruže

Kupite ulaznice za veliki humanitarni koncert Katruže

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” u mjesecu studenom obilježava jedanaestu godinu svoga rada. Već jedanaest godina članovi, donatori i podupiratelji Katruže pridonose uspješnom radu Zaklade.

– Želeći se i ovaj put zahvaliti svima koji pomažu Katružu, ali i prikupiti sredstva za daljnji rad Zaklade u četvrtak 10. studenog 2011. godine obilježiti ćemo jedanaest godina postojanja i rada Zaklade – poručuju iz Katruže.

>>> Jedanaest godina “Katruže”

Tako će četvrtak, 10. studenog u 16,00 sati u Sportskoj dvorani u Prelogu humanitarnu utakmicu odigrati će ekipe Humanih zvijezda i Međimurske županije. Isti dan u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec održat će se koncert “Prijatelji za Karužu” na kojem će nastupati veliki broj međimurskih izvođača , a njima će se pridružiti Vinko Coce i Klapa Intrade.

U subotu 5. studenog 2011. godine u Čakovcu na Trgu Republike aktivisti Zaklade “Katruža” prodavati će ulaznice za humanitarna događanja. Ulaznice će se podavati na štandu od 10,00 do 12,00 sati.

Isto tako, u subotu 5. studenog u Prelogu, na trgu ispred Međimurske banke ulaznice će prodavati aktivistice Katruže iz Udruge Priločko srce u vremenu od 9,00 – 12,00 sati.

Molimo građane da kupnjom ulaznica pomognu rad Zaklade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije