predavanje

FOTO Članovi UDVDR Ogranka Varaždin održali predavanje o Domovinskom ratu učenicima Druge osnovne škole Čakovec

Nakon što je profesorica povijesti i zemljopisa Snježana Odak-Hrkač upoznala učenike sa temom predavanja, članovi tima za promicanje istine o Domovinskom ratu krenuli su sa prezentacijom.

Posredstvom predsjednika udruge HVIDR-e Jug Čakovec Pave Jazvića danas su u Drugoj osnovnoj školi Čakovec članovi UDVDR Ogranka Varaždin iz klubova Petrijanec i Sračinec održali predavanje o Domovinskom ratu učenicima osmih razreda. Ravnatelj škole gospodin Vinko Grgić primio je u svom uredu članove UDVDR-a.

Ravnatelj je tom prilikom naglasio kako jako dobro surađuje sa predsjednikom Hvidre Jug Čakovec te da je ovo predavanje hvale vrijedno jer učenici dobiju informaciju od stvarnih sudionika ratnih zbivanja.

Nakon što je profesorica povijesti i zemljopisa gospođa Snježana Odak-Hrkač upoznala učenike sa temom predavanja, članovi tima za promicanje istine o Domovinskom ratu krenuli su sa prezentacijom.

Prezentacija je uspješno odrađena od strane predavača Damira Laljeka, Vladimira Milavca i Franje Mušića. Na samom kraju predavanja učenici su postavljali pitanja na koja su im predavači odgovarali. Damir Laljek u Durgoj osnovnoj školi Čakovec uručio je knjigu o Varaždinskim braniteljima Vukovara, a Vladimir Milavec CD ‘RANE’ koji su članovi tima odradili sa radio sekcijom OŠ Petrijanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije