LJUBAV NE POZNAJE GRANICE

FOTO Na proslavu Valentinova u OŠ Draškovec stigli gosti iz Mađarske

Učenici i učitelji OŠ Draškovec priredili su gostima iz OŠ Murakeresztur veličanstveni doček. Iskazali su i ponos zbog nove sportske dvorane

>> Na proslavu Valentinova u OŠ Draškovec stigli gosti iz Mađarske

‘Bilo je je to, bilo je to na Valentinovo’. Pod tim je motom u sportskoj dvorani u Draškovcu održan prigodan kulturno-zabavni program koji je bio posvećen Danu zaljubljenih, a bila je to i prigoda da čujemo druga učenička postignuća na polju glazbe, plesa i lijepe riječi.

Time su kolažni program popunili domaćini iz OŠ Draškovec te njihovi vršnjaci iz Murakeresztura. Posebno iznenađenje su učenicima pjesmom priredili članovi Pjevačkog zbora Podružnice umirovljenika Prelog.

Finalni dio priredbe bio Ples srca u kojem su svojeg para birali zaljubljeni i oni čija je ljubav tek u povojima, no prije toga je ravnateljica OŠ Murakeressztur Anica Kovač prvoj domaćici-ravnateljici Margit Mirić darovala tortu s okusom ljubavi s lijeve obale Mure.

Priredba za Valentinovo je održana kao nit suradnje i prijateljskih odnosa koje ove dvije odgojno-obrazovne ustanove godinama gaje i održavaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije