kud goričan

IZBORNA SKUPŠTINA Marija Ševa i dalje na čelu KUD-a Goričan, dopredsjednica Božica Pongrac

Iscrpni izvještaji potvrdili aktivno djelovanje KUD-a Goričan

Sigurno ste već mnogo puta čuli da bez planiranja nema ni uspjeha, zar ne? Da je uistinu tako potvrđuju i prvi mjeseci u godini tijekom kojih se obično definiraju aktivnosti i zadaci koji se planiraju realizirati do kraja godine. 

Vodeći se istim, članovi Kulturno-umjetničkog društva Goričan još početkom ove godine definirali su buduće angažmane koje su na izbornoj godišnjoj skupštini prezentirali kroz prijedlog programa rada i financijskog plana za 2020. godinu.

Iscrpni izvještaji potvrdili aktivno djelovanje KUD-a Goričan

Sama skupština KUD-a Goričan održala se 8. veljače u Domu kulture u Goričanu na kojoj su nakon pozdravnih riječi predsjedavajućeg, Zvonimira Paheka, najprije prezentirana izvješća predsjednika, blagajnika i nadzornog odbora. Tako je predsjednica društva, Marija Ševa, podnijela iscrpno izvješće iz kojeg se saznalo da je društvo u 2019. godini sudjelovalo na mnogobrojnim manifestacijama od koji svakako valja naglasiti sudjelovanje na Festivalu kazališnih amatera Međimurja, Međunarodnom festivalu folklora u Pragu, Smotri zborova i vokalnih sastava u Svetoj Mariji, scenskom prikazu “Goričanske republike” i mnogim drugim. Blagajničko pak je izvješće podnio Zvonimir Pahek, a Marija Purgar iznijela je izvješće nadzornog odbora.

Marija Ševa i dalje na čelu KUD-a Goričan

Dosadašnja predsjednica društva, Marija Ševa, ponovno je izabrana na mandat u trajanju od dvije godine, dok je novoizabrana dopredsjednica društva Božica Pongrac. Ostale pak članove upravnog odbora čine: Mihaela Čonka, Zvonimir Pahek, Mihajel Dominik, Katarina Varošanec, Vladimir Pahek, Ivan Horvatić, Ana Stanko, Marija Andročec i Martina Pahek.

Izbornoj godišnjoj skupštini KUD-a Goričan prisustvovali su načelnik općine Goričan Mario Moharić, zamjenica načelnika općine Goričan Ines Bašnec, predsjednik općinskog vijeća općine Goričan Stjepan Ribarić, župnik Josip Drvoderić, predstavnici udruga općine Goričan i članovi Kulturno-umjetničkog društva Goričan. 
Na kraju skupštine, svim prisutnim uzvanicima obratio se načelnik, Mario Moharić, pohvalivši aktivno djelovanje KUD-a Goričan. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije