HUMANITARNA SVIRKA U PRELOGU

VIDEO I FOTO Međimurski rock bendovi za Gabrijela: Svojim dolaskom podržite i večerašnju humanitarnu svirku!

Međimurski rock bendovi svirali su za Gabrijela, kako bi on i njegova obitelj što lakše prebrodili teške trenutke

Nakon što je vijest o potrebnoj pomoći malenom Gabrijelu Hercigonju Puljiću iz Preloga Međimurje digla na noge, organizirana je još jedna u nizu humanitarnih akcija na kojima se prikupljaju financijska sredstva za olakšanje situacije te pomoć Gabrijelu i njegovoj obitelji.

>> Međimurski rock bendovi u Prelogu nastupili za bolesnog Gabrijela

Najnovija akcija “Rockeri za Gabrijela” u petak, 17. siječnja, održana je u preloškom Caffe baru Forum, gdje su za Gabrijela svirali međimurski rock bendovi, a podržali su ih brojni posjetitelji. S obzirom na to da se akcija provodi u dva navrata, na prvoj humanitarnoj svirci nastupili su ‘Acoustic duo Civilizacija’ (domaći i strani unplluged rock), ‘Atribut bend’ (rock coveri) u kojem je na bubnjevima zasvirao i Gabrijelov otac te ‘Muzičari koji piju’ (Riblja Čorba tribute).

Druga svirka je na rasporedu u subotu, 18. siječnja, a nastupit će ‘Steiner’ (EKV tribute), ‘Wanted 5’ (strani i domaći rock coveri) te Mustač bend. Početak je također nešto nakon 20 sati.

– Svi su se bendovi s radošću odazvali i ovog vikenda sviraju za Gabrijela, a odobrenje smo odmah dobili i od vlasnika lokala Željka Slavičeka koji je pristao da se naša akcija održava upravo u Forumu. Ulaz je slobodan te se tijekom noći u izloženim kutijama prikupljaju dobrovoljni prilozi. Dođite, podržite nas, zabavite se i učinite dobro djelo! – poručuje inicijator ove humanitarne akcije Dražen Pongrac.

Željko Slaviček i Dražen Pongrac

Kako bi Gabrijel i njegova obitelj što lakše prebrodila teške trenutke, svojim dolaskom podržite i večeras ovu humanitarnu akciju, a do onda pogledajte jučerašnju atmosferu u našoj video snimci i fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije