Podijeljene županijske nagrade u turizmu

Podijeljene županijske nagrade u turizmu

U Domu kulture u Prelogu podijeljene su nagrade iz triju turističkih akcija. U akciji “Volim Hrvatsku” u kategoriji dječjih radova “Učimo iz prirode” za likovni rad od dječjih vrtića prvu nagradu je odnio Leo Šajnović iz Dječjeg vrtića Suncokret, drugu skupina Stonoge iz Dječjeg vrtića Stonoga, a treći skupina Ribice iz Dječjeg vrtića Fijolica.

U kategoriji osnovnih škola prva nagrada otišla je Dariji Zebec, Lidiji Krznar i Bruni Ćosiću iz I. OŠ Čakovec, druga Juri Orehovcu i Vilimu Čitišu iz OŠ Donja Dubrava, a treća je otišla za grupni rad učenika 5. i 7. razreda OŠ Domašinec. U kategoriji literarnih radova osnovnih škola prva nagrada pripala je Mateji Jambrović iz OŠ Draškovec, druga Pauli Pufek iz OŠ Štrigova, a treća Denisu Horvatu iz OŠ Dr. Ivana Novaka Macinec.

U akciji “Zeleni cvijet” za suvenir je prvonagrađeni suvenir “Kak je negda bilo” – međimursko dvorište u malom Josipa Farkaša. Drugo mjesto pripalo je “Vrećici s tri medaljona” TZO-a Nedelišće, a treća “Međimurskom cvetju” – heklanom suveniru od konca udruge Zlatne ruke. Za turističku ponudu ili zanimljivost prva nagrada je otišla za Rafting kup Mura – GP Ekoma i Grada Čakovca, druga za Konjički klub Zrinski, a treća za Duhovni park Horvatski cvjetnjak Zlatka Bacingera.

U kategoriji javna plaža ili kupalište pobijedili su Gradski bazeni Čakovec. Za okućnicu privatne kuće prva nagrada otišla je u ruke Ivanke Novak iz Slakovca, druga Jasni Plačko iz Kotoribe, a treća Goranki Horvat iz Nedelišća. Za balkon privatne kuće nagrađena je Marija Horvat iz Nedelišća.

TIC Čakovec najbolji je turističko-informativni centar, ispred TIC-a Mursko Središće. U kategoriji park u mjestu prvi je Perivoj Zrinskih u Čakovcu, drugi park u Goričanu, a treći park Trnovec. Za uređenost mjesta kao cjeline do 5000 stanovnika, prvo mjesto pripalo je Prelogu, drugo Nedelišću, a treće Svetoj Mariji.

Na kraju uručene su i nagrade u akciji “Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnih godine”.

Prodavač: Nada Pavleković (METSS) i Jelena Mati (Ida comerc)
Policijski službenik: Saša Kolar
Recepcijski djelatnik: Tanja Črep (Ekom)
Agencijski djelatnik: Tatjana Martinjaš (EtnoArt travel)
Šalterski djelatnik: Betina Pankas (HZZO Prelog)
Konobar: Dario Sušec (Ekom), Siniša Bernat (Međimurski dvori)
Kuhar: Darko Obadić (Ekom), Jurica Novak (Međimurski dvori) i Ante Žvorc (Gradska kavana Lovac)
Hortikulturni djelatnik: Josip Tot (Čakom)
Čistač: Stjepan Prprović (Čakom)
Vozač: Stjepan Škvorc (Čakom)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije