IZNENAĐENJE

PRIJATELJSTVO IZ ŠKOLSKIH DANA Učiteljica je Melani iz Kotoribe za 40. rođendan ispekla tortu

Kotoripčanka Melani Matjanec Marđetko proslavila je tijekom subote i nedjelje za nju posebno dragi 40. rođendan. Na nju nije zaboravila niti njezina učiteljica iz prvog razreda, Draženka Golub koja ju je iznenadila tortom i buketom cvijeća

Hvala jednoj divnoj ženi, mojoj učiteljici iz prvog razreda koja mi je ‘spekla’ prefinu tortu za moj ‘ročkas’ napisala je na svojem Facebook profilu Melani Matjanec Marđeko iz Kotoribe. 

Ova Kotoripčanka je proslavila tijekom subote i nedjelje za nju posebno dragi 40. rođendan koji je bio jučer.

– Ljudi, vi vjerujete da već imam toliko godina? – pitala je u subotu brojne čestitare koje je okupila, a i one koji su znali da je njihovoj Meliki rođendan. Na nju nije zaboravila niti njezina učiteljica Draženka Golub koja ju je iznenadila tortom i buketom cvijeća.

– Obostrano, suze su same potekle – rekla je Melani.

Dodala je kako je učiteljica od prvog dana njihovog poznanstva nepredvidiva. Uvijek im je znala u učionici priređivati iznenađenja,

– Očito je da ta dobrota pozitivnih iznenađenja živi u njoj, a što je dokazala ovom čestitkom – rekla nam je Melani puna ushićenja.

Igrom slučajnosti i njezina učiteljica je ovih dana na slavljeničkoj listi. Naime, ona upravo danas obilježava 57. rođendan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije