Održana promocija prve knjige o triatlonu u Hrvatskoj

Održana promocija prve knjige o triatlonu u Hrvatskoj

Iz tiska je upravo stigla prva knjiga o triatlonu u Hrvatskoj. Autori Branimir Lodeta, Pavao Vlahek, Dragan Milenković, Maja Lodeta i Nikola Golub, sve odreda iskusni triatlonci i Ironman-woman-i te liječnici razih specijalnosti.

“Dojadilo nam je davati savjete o triatlonu pa smo odlučili napisati knjigu o tome što bi svaki početnik, a i onaj drugi trebao znati o triatlonu. Napisana nakon skoro jednoipol godišnjeg , iscrpnog proučavanja postojećeg znanja o triatlonu, kombinirana s iskustvom autora prije nas, na utrkama i  poslije njih i onime što autori smatraju da bi trebalo znati kada ulazite u triatlon. Četvero liječnika i apsolvent kineziologije iz Triatlon kluba “Međimurje” odlučili su dati svoj prilog razvoju triatlona u Hrvatskoj, a i šire.

Nadamo se da će  vas  zanimljiv tekst, zaokružen majstorskom fotografijom Zvonimira Mikašeka, povratnika u trčanje i budućeg triatlonca, natjerati da knjigu listate toliko puta da postane kupusara. Da bi se to dogodilo što kasnije, kvalitetni tisak su potpomogli  tvrtka Farmal iz Ludbrega (www.farmal.hr), TČT Author bicikli iz Zagreba (www.tct-author.hr), Brooks i Enervit Hrvatska (www.brooksrunning.hr) te dobavljač 2XU triatlonske opreme iz Ljubljane www.ex3m.si.”

Knjiga se može naručiti na email adresi knjiga.triatlon@gmail.com.

Promocija knjige je održana u Zagrebu u prostorijama Sportske gimnazije, 5. listopada 2011. Promocija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj očekuje se uskoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije